Skoleintra login - Elever
Elever
Skoleintra login - Forældre
Forældre
Skoleintra login - Lærer
Lærer
   
Home Help Site Map  
 
home page om AHI skemaer aktiviteter downloads kontakt os
Bookmark and Share

Testimonials

I AHI International School forsøger vi såvidt muligt, at holde kontakten vedlige med vores tidligere elever og høre hvordan det går med dem. Nedenfor findes udtalelser fra nogle af førnævnte elever.  Hvor er de i dag...?!
  

  
Yousef El-Sharifi
Yousef El-Sharifi, 23 år, Medicinstuderende ved Københavns Universitet

Elev ved AHI fra år 2005 til 2013

AHI International School er bygget op på åbenhed, fællesskab og sammenhold. Som medicinstuderende på Københavns Universitet, kan jeg med stolthed kalde mig selv for tidligere elev på AHI International School. Når vi som små starter i de yngre klassetrin er vi som et stykke ler, der endnu ikke er formet. Gennem skoleårene skal vi i samarbejde med skolen og lærerne blive formet til motiverede studieparate unge. Det er akkurat det man ender som, efter 9. klasse på AHI. Skolen har først og fremmest givet mig selvtillid, motivation og selvdisciplin. Disse egenskaber har været nøglen til min fremtid. Ud over det høje faglige niveau, som AHI tilbyder, bliver man som elev rustet til de udfordringer man møder på f.eks. gymnasiet. Således bliver det særdeles lettere, at imødekomme en masse nye venner og komme ind i det sociale og faglige fællesskab. Takket være skolens internationale og multietniske, såvel som etniske, veluddannede personale, bliver eleverne klar, fagligt og socialt, til at opnå deres drømme.
 
Bilal El-Sheikh
Bilal El-Sheikh, 20 år, Studerende ved Københavns Universitet

Elev ved AHI fra år 2004 til 2007

Mit navn er Billal El-Sheikh, og jeg er 20 år gammel. Jeg har tidligere været elev på AHI International School fra år 2004-2007, hvor jeg fik afsluttet 9. klasse og fik min folkeskole bevis inden jeg drog ud i den store verden. Efterfølgende blev jeg optaget på et højere teknisk gymnasium (HTX) med en rimelig høj gennemsnit som jeg havde tilbage fra AHI International School. Efter jeg nu også har afsluttet HTX vil jeg studere videre på Københavns Universitet, og det hele kommer fra grunden som man siger, og det er fra de dage jeg var elev på her på skolen. En vigtig del er, især hvis man ønsker at studere videre som jeg ville, at følge med i undervisning, da det er ligesom de grundlæggende elementer man får bygget i folkeskolen inden man starter med at læse videre på gymnasiet eller hvad man nu vil. Det kræver samtidig, at man har de rigtige disciplineret og dygtige lærer på skolen, som underviser og forklar de ting man nu skal lære i skolen som elev. På AHI International School er det ikke en undtagelse, vi havde bestemt de dygtige, disciplineret og søde lærer som ikke kun vidste hvad undervisningstimerne skulle indebær, men som også havde styre på deres materiale/viden som de så skulle give videre til os elever. Lærerne på AHI ved bestemt hvad de underviser med, det kan både ses på gennemsnits tallene på de elever som forlader skolen efter 9.klasse og starter på en gymnasial uddannelse, hvilke det senere hen af vejen resultater i større muligheder i fremtiden end bare gymnasiet for dem, det er takket være af det vi har fået bygget og lært helt fra vores skole, AHI International School.

Sidst men ikke mindst har skolen, AHI International School, alle materiale og redskaber som skal bruges for at få alle elever gennem en eksamen og videre til en videregående uddannelse. Ved hjælp af et super lærerpersonale samt skoleledelse har AHI International School succes med det.
  
Sahra Ahmed
Sahra Ahmed, 22 år, Laboratorieteknologi ved Københavns Universitet

Elev ved AHI fra år 2001 til 2005

Jeg hedder Sahra Ahmed og gik på AHI International School fra 2001- 2005, hvor jeg afsluttede 9 klasse. Godt støttet af mine lærere, som indprentede os at uddannelse var vigtig foresatte jeg på gymnasiet, hvor jeg tog matematiske linje på Metropolitanskolen.

Fra min tid på AHI International Skolen lærte jeg meget at kunne socialisere og samarbejde med folk fra forskellige folkeslag, da skolen havde elever og lærer fra mange forskellige lande. Dette motiverede mig til efter studentereksamen at søge uden for landets grænser i en stadig mere globaliseret verden og studere i Udlandet.

Jeg søgte ind på University of Liverpool i England, hvor jeg læste 3 semestre i Bcs. hons i Biological and Medical Science. Derefter kom jeg tilbage til Danmark og fortsætter på nuværende tidspunkt med uddannelsen på Københavns Universitet. Efter jeg har færdiggjort Bachelor-delen, satser jeg på tage en kandidatuddannelse inden for laboratorieteknologi.

Jeg synes at ærligt talt at AHI er en speciel skole for mig, da skolens lærer ikke holder op med at støtte os efter vi har afsluttet skolen. Jeg har kunnet ringe og bede om råd både faglig og personlig plan, både da jeg gik på gymnasiet og på universitet.
 HOME | OM AHI | SKEMAER | AKTIVITETER | DOWNLOADS | KONTAKT OS
Copyright © AHI International School
Klingseyvej 8B, DK-2720 Vanlose | Tlf. #: (+45) 38 74 02 05 | Fax #: (+45) 38 74 19 05